Index  •  Chat  •  FAQ  •  Pretraga  •  Članovi  •  Grupe korisnika   •  Registracija  •  Profil  •  Privatne poruke  •  Prijavite se
Radio 'Free For' u Hvaru Sljedeća tema ...
... Prethodna tema
Objavi novu temuOdgovori na temu
Autor Poruka
Žiha
Napredni forumaš

Učlanjen: 20 Jul 2005

PorukaPoslano: uto Apr 10, 2007 9:17 am Odgovori uz citat

Pri misec don je objavljen natječaj u nekoliko novina za zaposlenike buduće radio postaje Free For u Hvaru. Ala da. Super. Neka i to dobijemo na kraju.

Super forumaš

Učlanjen: 05 Jan 2006

PorukaPoslano: uto Apr 10, 2007 9:46 am Odgovori uz citat

01.05.07 kreće experimentalni program. 01.06.07 zaozbiljno!
pregovori za kupovinu nautic radia u završnoj fazi, planiro se i preuzimonje megamix radia.
nojvažnije od svega je to da je privatni kapital u igri tako da cila priča ni opterećenje na gradski proračun.
Korisnikov profilPošalji privatnu porukuKorisnikove stranice
syatemba
Iskusni forumaš

Učlanjen: 31 Mar 2005

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 10:03 am Odgovori uz citat

1.5. je odovna paso ala kad ćemo vej cut ti Forski radijo kojemu ni potriba molih sponzori nego mu je dosta somo orko Tako je reka gazda radija JOVICA BRAJOVIĆ lipo ime PROVO FORSKO. za posrat se po gaćima... tuc-tuc
Korisnikov profilPošalji privatnu poruku
insider
Super forumaš

Učlanjen: 03 May 2005

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 2:05 pm Odgovori uz citat

Sunce ti žORKO, nista od tega radija :belj:
Korisnikov profilPošalji privatnu porukuPošaljiICQ broj
marin
Forumaš bez konkurencije

Učlanjen: 26 Mar 2005

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 4:46 pm Odgovori uz citat

syatemba
Iskusni forumaš

Postano: sri vel 28, 2007 11:07 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Ej drugari vidim da ste se opako zadili za ovu temu i to mi je drogo.Jedno radijo su non vazeli i odnili u split i ko sad tamo lavuro i na ca to liči, a 99 posto svita koji nisu iz fora misli da je radijo for u FOR.Katastrofa. Evo von sad dvi tri informacija.Na internet stranici MOJ POSAO nođte dije oglas za posol SLOBODNI HVAR d.o.o i tamo dojte molbu ako vos co interesiro.Case tici opreme za studijo i kako ce to thhnički lavrat to vi ne pensojte lavrat če ka leroj a GRAD neče plotit ni kune, NI za opremu ni za ploče. Jadno misto koje nimo svoj radijo sa 90 posto svojega svta koje tote lavuro. I TO radijo mora bit operirono od politike, orko grupe ili bilo koje ineresne skupine.Plot reklamu pa slušoj reklamu. Syatemba PS neče von ni bit jasno kad se probudite jedno jutro i to barzo i cujte dobru mjuzu na radijo for.

Ovo je bilo pri malo manje od dvo i po miseca. Ca se dogodilo ol tad da pensoš drugacije, kako mi se pari?
Jerbo ako ništo tuko "lavurat kako leroj a GRAD neće plotit ni kune", nikor drugi to vajo plotit.
Drugacije gospodor gre na inkanat a ne virjen da mu je to intencijun.
I kako ćemo onda?

Diplomirani forumaš

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 5:15 pm Odgovori uz citat

Na na...Izila maška goluba....Koliko se govorilo o temu da če pocet navrime.... 1.5. ako se ne varon.... Ništa.... Confused
Ca se dogođo?

Iskusni forumaš

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 9:46 pm Odgovori uz citat

Objasni son ti onamo case u međuvremenu dogodilo i zoc son se laško.Boje da ti negovorin cason sve cu od gazde radija dok som se moto tamo al evo ti jedna štorija. Parvo je grod do prostor na tvrđavu za studijo i sve je bilo ok bila inspekcija i sve ok pasalo. A kad je došla oprema onda je bila vlaga i nemoredu stavit klimu , to su mogli vidit i parvi don a ne nos svih zajebavat. Ali zadaržat če tu prostoriju za njihov ***** skužoj na izrazu al to su rici JOVICE BRAJOVIČA I HRVOJA VOJKOVIĆA eto to je meni dosta pa sad vi pensojte ca hočete.
poštribul
Super forumaš

PorukaPoslano: sub May 12, 2007 10:45 pm Odgovori uz citat

zox napisa:
Na na...Izila maška goluba....Koliko se govorilo o temu da če pocet navrime.... 1.5. ako se ne varon.... Ništa.... Confused
Ca se dogođo?

pustili smo "goluba" :lol: :lol: :lol:
jucera smo bili on air 5-6 urih. kasni experimentalni, istina, imali smo zodivih sa prostoron ali sad je sve pod kontrolon.
ako ne bude nikih daljnjih zodivih mogli bi bit u roku i 01.06. bit regularno u eteru.
ca se sponzorih tici, bit će velih ma bit će i molih. od sponzorih se žive. niko radi tega neće bit nedodirljiv niti će bit cenzure.
medij bi tuko bit u funkciji prenošenja vjesti a ne da som po sebi bude vjest. :komp:
stojte mi ga svi dobro i slušomo se nodon se uskoro.
insider
Super forumaš

Učlanjen: 03 May 2005

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 1:17 am Odgovori uz citat

Vidin da si odjebo MikroNet radi ovega. Koja je tvoja funkcija u temu novemu radiju, i je ti radio gre na frekvenciji nautic radija ili na nikoj novoj?
I nimos komentara na ovo ca je syatemba napiso?
Korisnikov profilPošalji privatnu porukuPošaljiICQ broj
poštribul
Super forumaš

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 8:42 am Odgovori uz citat

insider napisa:
Vidin da si odjebo MikroNet radi ovega. Koja je tvoja funkcija u temu novemu radiju, i je ti radio gre na frekvenciji nautic radija ili na nikoj novoj?
I nimos komentara na ovo ca je syatemba napiso?

-jeson od.ebo son micronet (koji je propo radi nepameti direktora) - dobra rješenja (koja su funkcjonirala na konto onega ca son jo cini u for) radi tega ca je svaki misec bi rat za čapat ploću, o doprinosima da i ne govorin, provizije sve manje a posla i odgovornosti sve veće.... :belj:

-zamjeniik direktora, direktor tehnike
-radio gre na 88,2 a reemitirat će ga i nautic (sad već 100%) i još nike druge radio stanice ali za sad nebi imenovo jerbo ni potpišeno. mogu ti somo reć da će se ako sve bude ok free for radio cut od rjeke do dubrovnika
-nimon.
syatemba
Iskusni forumaš

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 9:34 am Odgovori uz citat

MA ke od rjeke do dubrovnika do ALBANIJE.
syatemba
Iskusni forumaš

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 9:21 pm Odgovori uz citat

A zoc nimoš jer je sve istina a znoš još i veče nego son jo voda napiso. NPR da je stavi moje 3 emisije sedmično a ni me ni pito. Onda je ton radijskom šemon iša na natjećaj i dobi koncesiju, pa isto tako na vis za kupit nautik pa još u Orko po pol mijuni kuni. I nimoš co za reč. PRASE REC ISTINU :bonk:
MUP
Super forumaš

Učlanjen: 06 Mar 2006

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 10:11 pm Odgovori uz citat

ooooooooooooohhhhhhhhhooooooooooooooooooooooo

biće ode krbi do kolina - biće posla za USKOK, POSKOK, DOSKOK .

Ovi sijetumba jel ovo naš koji Jadran Marinković

Ovo je O.K. - PRASE REC ISTINU

ili kako bi naš marin napisa Odojak špjegoj kako je.

Nije ovo dobro grube riči letidu kroz ovu ariju , a još ni ni poče prenos ili kako smo ono ove zime ushićeno pisali

U SVAKI NAŠ DVOR NEKA SE ČUJE RADIO FOR

a sad niki Free For ma od koga nas je ovi Jovica oslobodi

Bravo BRAAAJOOOOOVIĆU ča bi rekli montenegrini

Iskusni forumaš

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 10:35 pm Odgovori uz citat

U svaki naš dvor ... itd to nisu moje rici nego Kolumbića i svaka mu se dala vej je zamjenik diretura i neka kad imo apetita uvukuvot se u rape. Somo nimo obraza meni co rej jer je bi kad som ovega OSLOBODITELJA FORA verbalno opro. A tote ceti na kraju bit još svega pa makar mi bilo zodnje u životu cason napravi ili opravi
poštribul
Super forumaš

PorukaPoslano: ned May 13, 2007 11:12 pm Odgovori uz citat

prase govori.

nimon komentara jer ni na meni da se mišon u problem koji se nametni između vos dvo. ako je koristi tvoje ime u promiđbene svrhe to je doista stvor tebe i njega i nimon ni nojmanje voje sovat se sa tebon radi tega. dapače. ti si dovoljno velik i pametan da se znoš izborit i dogovorit za svoje posle. na koncu konca nisi doša do porina ni do dvo albuma po duhu svetemu. to su tvoji trudi i tvoji punti. i zato ti želin još veće uspjeha :cheers:
jo son ti uvik bi (a i ostat ću ) prijatej koji je veće nego jedon put sto uz tebe i dovo ti podršku. je tako?
fola ti lipa za ono uvukuvonje... misli son da me pinku boje poznaješ. nimo veze, uostalom, nisi ni parvi ni zodnji koji me opoli po ušima. veliki son jo "prosac" (citiron), priživit ću.
Prikaži poruke od prethodnih:      
Objavi novu temuOdgovori na temu

Skoči:   

Sljedeća tema ...
... Prethodna tema
Ne možete otvarati nove teme
Ne možete odgovarati na teme
Ne možete uređivati svoje poruke
Ne možete brisati svoje poruke
Ne možete glasati u anketama