| Autor |
Poruka |
pupo
Forumaš bez konkurencije

Učlanjen: 09 Mar 2005
|
Poslano:
ned Jan 31, 2010 11:33 pm |
 |
| pupo napisa: |
jeste li stavili snimku intervjua na internet?
moze li link? |
|
|
|
|
  |
 |
Prošpe
Super forumaš

Učlanjen: 23 Mar 2005
|
Poslano:
ned Jan 31, 2010 11:37 pm |
 |
moze li link? |
|
|
Kad Igor uhvati vrimena onda ce stavit snimku. |
_________________ OD HAAG-A PA SVE DO STRASBOURG-A HRVATSKA SE TAMBURA. |
|
  |
 |
pupo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
ned Jan 31, 2010 11:41 pm |
 |
| Prošpe napisa: |
moze li link? |
|
|
Kad Igor uhvati vrimena onda ce stavit snimku. |
hvala. |
|
|
  |
 |
godina
Site Admin
Učlanjen: 31 Jan 2007
|
Poslano:
ned Jan 31, 2010 11:43 pm |
 |
pridruzujem se marinu u pritisku na godinu da zapocne antivegeta tretman jer ce poc na kvasinu ako pod hitno ne prestane koristiti vegetu u nedopustene svrhe. |
Odavno sam ja iša na kvasinu i kud spomenu
kvasinu sad će Marin reć da je taljanska (ova taljanska -
da se nezna otkud je ,jer se ne smije reklamirat )a ovi taljani
kupuju našu pa dodaju opet našu i prodaju opet nama |
_________________ Theodor Adorno
Najviši oblik morala jest ne osjećati se kod kuće u vlastitom domu. |
|
  |
 |
bastardo
Forumaš bez konkurencije

Učlanjen: 04 Mar 2005
|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 10:30 pm |
 |
| don napisa: |
| bastardo napisa: |
| SDP je odbio i ponuđeno mjesto presjednika GV, zašto? |
da sjebe neprijateljske redove  |
Tako su te možda ucili i školovali u propaloj Dalmatinskoj akciji ali nikako ne u SDP-u (osim ako tvoj nadređeni ni Lojko!)
Somo naprid! |
jbg don, krivo su me ucili
da su me ucili kako tebe tvoja stranka sad bi bi glavi capo mafioso, korumpiron do boli, gledo bi svoju guzicu, i umisto za javno dobro lavuro za sebe, pripiso cagod zemje na sebe, buto cagod u zonu, intro u 5-6 nadzornih i upravnih odborih i komu boje... |
_________________ se riteniamo di avere dei rappresentanti minchioni ricordiamoci che alla base del suddetto membro ci sono sempre i coglioni... |
|
    |
 |
bastardo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 10:39 pm |
 |
| bastardo, ne mislim da se odluke moraju donositi "homogeno" nego da bi bio red da se zna tko je vladajuci a tko oporba u vijecu. zato i vise nismo u socijalizmu gdje su svi u vijecu bili "vlast". sada imamo vladajuce i oporbu. pa bi lijepo volio kao obicni gradznain znati tko je ODGOVORAN za RAD ILI NERAD gradskog vijeca. ovako svi ste neodgovorni za stupidne odluke ili nedonosenje nuzno potrebnih odluka. |
znos kako gre ona: svi su oni isti dunque, svi smo odgovorni za (ne)rad...
| Citat: |
| napokon i priznanje da je sdp kriv sto "neovisni" kandidat sdp-a i hdz-a nije izabra. valjda ce se o tome raspravljati i na konvenciji sdp-a, a ne prekriti slojem prasine. |
jo son i za vrime kampanje grinto da se ne lavuro dovoljno i stojin iza tega da je sdp kriv za onoliki postotak. moglo se boje! tempi passati...
na konvenciji ce se valjda izabrat drugi judi, drugi pristup, drugi smjer...
nalijevo krug hehe sve ovisi o clanstvu
| tajnik sdp je javno iznosio hvalospjeve na rad orco grupe u s.h. zato i pitam je li jos uvijek hvalite orco za njegova dostignuca u s.h.? molim te stavi mi link da mogu procitati te stavove za koje kazes da ste ih objavili. |
ako pensos na ivota buzolica poznotega ko lojko on imo pravo govorit ca ga god voja. kad bude te hvalospjeve iznosi javno u ime sdp-a i kako tajnik istega onda cemo se bavit sa tin poslat cu ti na mail kad mi padedu pod ruku...
| uskok se vjerojatno nije jos pojavio u s.h. jer JE SDP HVARA STALNO TVRDIO DA JE TAMO SVE OK. ZA RAZLIKU OD SABORSKOG ZASTUPNIKA JURJEVICA KOJI JE GODINAMA U SABORU JAVNO PROZIVAO KANADERA I ORCA ZA STANJE U S.H. ALI VASA "UPRAVA" U SDP-U HVARA GA JE USUTKALA I REKLA DA JE TO VAS PROBLEM A NE NJEGOV. OSOBNO MI JE TO JURJEVIC REKAO. |
asti sto koja forca u sdp fora da fermodu i uskok i dorh i marina jurjevica i napad malih zelenih marin jurjevic dupero sunh somo radi dnevnopolitickih prepucovonjih sa hadezejcima a ne ca je njega puno brige za for. ca ni dosa u for kad ga toliko mori sunh?
ca uskok ni poslala darzava kako suvlasnik u sunh? |
_________________ se riteniamo di avere dei rappresentanti minchioni ricordiamoci che alla base del suddetto membro ci sono sempre i coglioni... |
|
    |
 |
bastardo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 11:02 pm |
 |
| [quote="pupo"]ada li mislite da ste napravili kardinalnu gresku izborom kandidata za gradonacelnika koji nije iz vase stranke i kojega ste zajedno sa hdz-om podrzavali? |
moje je misljenje da je ranko bi kvalitetniji kandidat od pjerota i da bi bi daleko boji potestot. kad ga je to hdz podarzo?
| da li to sto ljevica u g.v. ima cetiri clana a desnica 11 smatrate svojim porazom? |
s obziron da hi je u pasoni saziv imala somo 2 strasno smo kuntenti
koji je vas stav o aktualnom stanju u suncanom hvaru? molim sluzbeni link jer jasnog stava ne mogu dokuciti iz bulaznjenja vaseg tajnistva.
sto ste u g.v.? oporba? vlast? tko je vlast? |
svi smo ti mi isti
| smatrate li se odgovornim za paralizu grada hvara? (statut se ne zna koji vrijedi, na tematskoj sjednici o turizmu nije donesena nikakva odluka o narednoj sezoni, imovinom grada se ne upravlja, o s.h. sjednica prekinuta bez ikakve odluke...) |
je sdp paraliziro grod ili oni koji vodi tuje kampanje i ne provodi vrime u for, ne provodi odluke vijeca, ne prihvaca statut, imovinu grada smo prepustili squoterima, sjednica o sh je bila uzaludna bez prisustva naduvnjaka i lazovkica i ni bilo smisla mlotit slamu etc etc
| sto sdp hvara radi i cim se bavi osim samim sobom? |
jo ti predlozen da se uclanis pa da vidis iznutra
a mores se i kandidirat za prezidenta  |
|
    |
 |
pupo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 11:36 pm |
 |
| bastardo, ne mislim da se odluke moraju donositi "homogeno" nego da bi bio red da se zna tko je vladajuci a tko oporba u vijecu. zato i vise nismo u socijalizmu gdje su svi u vijecu bili "vlast". sada imamo vladajuce i oporbu. pa bi lijepo volio kao obicni gradznain znati tko je ODGOVORAN za RAD ILI NERAD gradskog vijeca. ovako svi ste neodgovorni za stupidne odluke ili nedonosenje nuzno potrebnih odluka. |
znos kako gre ona: svi su oni isti dunque, svi smo odgovorni za (ne)rad...
| napokon i priznanje da je sdp kriv sto "neovisni" kandidat sdp-a i hdz-a nije izabra. valjda ce se o tome raspravljati i na konvenciji sdp-a, a ne prekriti slojem prasine. |
jo son i za vrime kampanje grinto da se ne lavuro dovoljno i stojin iza tega da je sdp kriv za onoliki postotak. moglo se boje! tempi passati...
na konvenciji ce se valjda izabrat drugi judi, drugi pristup, drugi smjer...
nalijevo krug hehe sve ovisi o clanstvu
| tajnik sdp je javno iznosio hvalospjeve na rad orco grupe u s.h. zato i pitam je li jos uvijek hvalite orco za njegova dostignuca u s.h.? molim te stavi mi link da mogu procitati te stavove za koje kazes da ste ih objavili. |
ako pensos na ivota buzolica poznotega ko lojko on imo pravo govorit ca ga god voja. kad bude te hvalospjeve iznosi javno u ime sdp-a i kako tajnik istega onda cemo se bavit sa tin poslat cu ti na mail kad mi padedu pod ruku...
| uskok se vjerojatno nije jos pojavio u s.h. jer JE SDP HVARA STALNO TVRDIO DA JE TAMO SVE OK. ZA RAZLIKU OD SABORSKOG ZASTUPNIKA JURJEVICA KOJI JE GODINAMA U SABORU JAVNO PROZIVAO KANADERA I ORCA ZA STANJE U S.H. ALI VASA "UPRAVA" U SDP-U HVARA GA JE USUTKALA I REKLA DA JE TO VAS PROBLEM A NE NJEGOV. OSOBNO MI JE TO JURJEVIC REKAO. |
asti sto koja forca u sdp fora da fermodu i uskok i dorh i marina jurjevica i napad malih zelenih marin jurjevic dupero sunh somo radi dnevnopolitickih prepucovonjih sa hadezejcima a ne ca je njega puno brige za for. ca ni dosa u for kad ga toliko mori sunh?
ca uskok ni poslala darzava kako suvlasnik u sunh? |
uglavnom
osim ovo sa jurjevicem .(ne moze jurjevic vikati protiv orca ako mu lokalna podrzunica podrzava orca, nije bas logicno). nisam ni mislio da je jurjevic nisto lud od srice da pomogne foru ali ga se i te kako moglo iskoristiti da ga se podrzalo u trazenju rasciscavanja u s.h. |
|
|
  |
 |
pupo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 11:39 pm |
 |
[quote="bastardo"]
| ada li mislite da ste napravili kardinalnu gresku izborom kandidata za gradonacelnika koji nije iz vase stranke i kojega ste zajedno sa hdz-om podrzavali? |
moje je misljenje da je ranko bi kvalitetniji kandidat od pjerota i da bi bi daleko boji potestot. kad ga je to hdz podarzo?
| da li to sto ljevica u g.v. ima cetiri clana a desnica 11 smatrate svojim porazom? |
s obziron da hi je u pasoni saziv imala somo 2 strasno smo kuntenti
koji je vas stav o aktualnom stanju u suncanom hvaru? molim sluzbeni link jer jasnog stava ne mogu dokuciti iz bulaznjenja vaseg tajnistva.
sto ste u g.v.? oporba? vlast? tko je vlast? |
svi smo ti mi isti
| smatrate li se odgovornim za paralizu grada hvara? (statut se ne zna koji vrijedi, na tematskoj sjednici o turizmu nije donesena nikakva odluka o narednoj sezoni, imovinom grada se ne upravlja, o s.h. sjednica prekinuta bez ikakve odluke...) |
je sdp paraliziro grod ili oni koji vodi tuje kampanje i ne provodi vrime u for, ne provodi odluke vijeca, ne prihvaca statut, imovinu grada smo prepustili squoterima, sjednica o sh je bila uzaludna bez prisustva naduvnjaka i lazovkica i ni bilo smisla mlotit slamu etc etc
| sto sdp hvara radi i cim se bavi osim samim sobom? |
jo ti predlozen da se uclanis pa da vidis iznutra
a mores se i kandidirat za prezidenta  |
ako je gospodin avelini bio bolji kandidat od bebica tko je onda KRIV STO TO BIRACI NISU DOZNALI? vjerojatno sdp sa svojom smusenom izbornom politikom. (hdz ga je podrzao u drugom krugu izbora) ali ne bi vise o tome. tempi pasati. pripremite se za nove izbore.
uglavnom se sa ostalim slazem. osim one zahebancije da se uclanim i jos k tome kandidirom za prezidenta. hvala ipak ne bi. bio sam u hsls i tko se jednom opece i na hladno puse. |
|
|
  |
 |
bastardo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 11:40 pm |
 |
| osim ovo sa jurjevicem .(ne moze jurjevic vikati protiv orca ako mu lokalna podrzunica podrzava orca, nije bas logicno) |
jurjevic more vikat kontra koga god hoce ako imo razlog, argumente, voje...
koja lokalna podruznica podarzoje orca? podruznica TNT losa angeles i braca tim, tom i tumb? veliki cezar? |
|
    |
 |
pupo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
sri Feb 03, 2010 11:42 pm |
 |
| osim ovo sa jurjevicem .(ne moze jurjevic vikati protiv orca ako mu lokalna podrzunica podrzava orca, nije bas logicno) |
jurjevic more vikat kontra koga god hoce ako imo razlog, argumente, voje...
koja lokalna podruznica podarzoje orca? podruznica TNT losa angeles i braca tim, tom i tumb? veliki cezar? |
a mozda ja grijesim pa je sdp hvara proteklih godina zaista bio protiv orca.
bit cu sve krivo kapi. po obicaju.
i da ne bi opet sve krivo kapi. jesi li ti bastardo medju onih 9 vijecnika koje lazo spominje da podrzavaju sporazum i nagodbu izglasanu od g.v. u proslom sazivu a na koju je gradonacelnik tadasnji i sadasnji stavio veto? |
|
|
  |
 |
bastardo
Forumaš bez konkurencije

|
Poslano:
čet Feb 04, 2010 12:01 am |
 |
| jesi li ti bastardo medju onih 9 vijecnika koje lazo spominje da podrzavaju sporazum i nagodbu izglasanu od g.v. u proslom sazivu a na koju je gradonacelnik tadasnji i sadasnji stavio veto? |
lazo je ucini kopi pasonega saziva i pejsto je u ovi saziv.
mene niko ni nista pito jeson u planu A ili planu B a nojdrazi mi je AB ne AB simic nego Antonio Bajamonti - nimo nikakve veze sa bajon jurjevicen
niti mi je ko prezentiro plan A ili plan B. istina sti son plan B dobra novina ma je vec ne vidjon na kiosku. sigurno nika urota  |
|
    |
 |
don
Napredni forumaš
Učlanjen: 13 May 2005
|
Poslano:
pet Feb 05, 2010 11:43 pm |
 |
Dolazim do spoznaje, nažalost da je FFR otprilike u istoj situaciji kao i SH.
Velik broj djelatnika je otpušten ili je pak na minimalcu, napustili su ih velike mecene i "sponzori", ali svejedno od onih ca je ostalo i dalje lupetaju po svome.
Dok Lazokić uvečer na vijestima HRT izjavljuje jednu od svojih bombastičnih izjava o "prodaji" (dogovorenoj igri!) kampa Vira i kavane Pjaca, dotle ujutro na FFR naš "leteći" reporter J.Rosso ima za gosta Nivesicu ili ti ga tobože ravnateljicu muzeja koja apsolutno u svojem mandatu NIJE napravila ništa niti je ko osobu itko poštije u ovemu gradu(osim što je vrlo bliska Sergiu i HDZ), te debatiraju o izgradnji i budućnosti Arsenala!
Tema interesantna i preozbiljna ali žalosno je da gosp.Rosso "uzurpira" eter bez ikakve nadoknade (ili je pak satnica 13.00kn)s velikin gušton (i preziron) i izborom svojih sugovornika (već nebrojeno puta) omalovažava, obezvrjeđuje i iritira izvršnu vlast Grada, odnosno gradonačelnika i njegove suradnike i stručne službe.
Gosp. Rosso se čudi?, zašto pročelnik Domančić nije sudjelovao u "njegovoj" emisiji i odgovarao na njegova pitanja!
Vrlo jednostavan odgovor, zato jer je školovaniji,pametniji, pristojniji i još uvik rasterećen svih političkih i degutantnih malverzacija za kojima vas nekolicina preže. |
|
|
  |
 |
J. Rosso
Super forumaš

Učlanjen: 24 Mar 2005
|
Poslano:
sub Feb 06, 2010 1:49 pm |
 |
Dolazim do spoznaje, nažalost da je FFR otprilike u istoj situaciji kao i SH.
Velik broj djelatnika je otpušten ili je pak na minimalcu, napustili su ih velike mecene i "sponzori", ali svejedno od onih ca je ostalo i dalje lupetaju po svome. |
Lupetaju po svome?
Pružanje objektivnih informacija građanima obrađivanjem interesantnih tema je "lupetanje po svome"?
Ovo može izjaviti samo netko komu je cilj uskratiti ostalima pravo na govor i mišljenje putem javnog medija da bi svoju "istinu" plasirao kao apsolutnu.
Odnosno, lupetao po svome.
| Dok Lazokić uvečer na vijestima HRT izjavljuje jednu od svojih bombastičnih izjava o "prodaji" (dogovorenoj igri!) kampa Vira i kavane Pjaca, dotle ujutro na FFR naš "leteći" reporter J.Rosso ima za gosta Nivesicu ili ti ga tobože ravnateljicu muzeja koja apsolutno u svojem mandatu NIJE napravila ništa niti je ko osobu itko poštije u ovemu gradu(osim što je vrlo bliska Sergiu i HDZ), te debatiraju o izgradnji i budućnosti Arsenala! |
Kakve veze imaju Lazukić i njegove izjave sa idejnim rješenjem Arsenala?
Done, bilo bi ti pametno da počneš izbjegavati onih par "oštrih" natašte.
Emisija je bila zamišljena tako da u njoj budu suprotstavljena dva razmišljanja o konceptu namjene Arsenala i kako bi se trebalo postupati da se dođe do najboljeg rješenja.
Jedan koncept su ponudile gradske službe preko one famozne brošure.
Zato je u emisiju i bio pozvan pročelnik Domančić i eventualno arhitektica Ita koji je sudjelovanje rezolutno odbio te izjavu najavio tek nakon završetka sjednice.
Pa je onda umjesto njega u emisiju pozvana Nikla kao suradnik na izradi ideje i brošure.
Dva dana prije emisije je pristala da bi otkazala sudjelovanje neposredno pred početak.
Dakle, u studiju se pojavila Nives koja je ranije kroz medije kritizirala prijedlog i ovakav način (bez natječaja) traženja rješenja a svi oni koji su trebali zastupati ideju iz brošure - netragom su nestali.
Zašto?
Nemam pojma!
Bilo bi sasvim logično da se netko pojavio i pojasnio što s tim hoće tako da javnost dodatno uvjeri snagom argumenata.
A ne nedolaskom.
| Tema interesantna i preozbiljna ali žalosno je da gosp.Rosso "uzurpira" eter bez ikakve nadoknade (ili je pak satnica 13.00kn)s velikin gušton (i preziron) i izborom svojih sugovornika (već nebrojeno puta) omalovažava, obezvrjeđuje i iritira izvršnu vlast Grada, odnosno gradonačelnika i njegove suradnike i stručne službe. |
Slažem se s tobom da je tema preozbiljna i interesantna te je tim više žalosno da se nitko od autora nije odazvao.
Ovo drugo ne razumijem.
Zamolit ću Igora da emisiju digne na server, pa ako itko pronađe neko omalovažavanje i obezvrjeđivanje gradonačelnika i gradskih službi - molim neka se javi.
U jednome imaš pravo - a to je iritacija.
I nije vezana isključivo za mene nego za FFR općenito.
Izgleda da tebe i ostale slične tebi iritira sve što informira javnost o onome što ti ne paše.
To ti je vrlo demokratično.
Gosp. Rosso se čudi?, zašto pročelnik Domančić nije sudjelovao u "njegovoj" emisiji i odgovarao na njegova pitanja!
Vrlo jednostavan odgovor, zato jer je školovaniji,pametniji, pristojniji i još uvik rasterećen svih političkih i degutantnih malverzacija za kojima vas nekolicina preže. |
Sa svime se slažem što je rečeno o pročelniku Domančiću osim ono o pristojnosti.
No moram naglasiti:
"Ne mislim na osobnu nego poslovnu odnosno profesionalnu pristojnost."
Svi ovi atributi koje si nabrojio pokazuju da je pročelnik Domančić daleko superiornija osoba i od mene a implicite i od svih ostalih koji su sudjelovali u emisiji.
Jer na moja pitanja su, osim Nives, odgovarali i dr sci Branko Kirigin, prof Roko Markovina, šef katedre na FESB-u te arhitekta Marijan Katanec.
Iako su i oni školovaniji i superiorniji u usporedbi samnom, bili su vrlo pristojni i odgovorili na moja, možda sasvim glupava i političkim malverzacijama sklona pitanja.
A možda pitanja i nisu bila takva već su ih cijenili dovoljno dobrima da zaslužuju odgovor.
Superiorni pročelnik Domančić mogao je očito samnom izaći na kraj kako je htio kada je već superioran.
No pristojno i profesionalno je bilo, ako je već pozvan a nije došao u studio, makar dati nekakvu izjavu ili odgovor na pitanje o temi kojom se bavi.
Ne prema meni.
Prema građanima. |
_________________ j.r. |
|
  |
 |
MUP
Super forumaš

Učlanjen: 06 Mar 2006
|
Poslano:
sub Feb 06, 2010 10:15 pm |
 |
ISTINIT DOGAĐAJ
Bila naša ekipa 5 dana na Hvaru.
Dao im gazda 200 kuna dnevnica po danu i išao dole na 1 dan.
Putem im platio na tankšteli i u luci 2 X pijaču i sendviđe, pa veli:
-Eh, ja sam svoju dnevnicu potrošio.
Veli mu Pero:
-Jel sad vidite kako je nama
Pero popizdio na Hvaru.
Ujutro plati kavu,.....72 kn, jedna 12 kn, malo pivo 15 kn, nemaju velikog,
pizza 55 kuna, sada zimi. ***** ih pohlepne.
Kad sam ja radio u Baškoj, ljetos, poslje posla odemo onak u mandurama na plažu i
u bircu udri po pivama i daj plati, a ono piva 10 kn.
-mali, kak tak jeftino?
-Zato, kaj imate radne mandure. Tata mi je radnik.
Pa, od kud ti kafić?
Od ženinog tate. |
_________________ Ja sam tu da uvodim red na Forumu.... |
|
  |
 |
|
|
|
Sljedeća tema ...
... Prethodna tema
Ne možete otvarati nove teme Ne možete odgovarati na teme Ne možete uređivati svoje poruke Ne možete brisati svoje poruke Ne možete glasati u anketama
|