| Autor |
Poruka |
J. Rosso
Super forumaš

Učlanjen: 24 Mar 2005
|
Poslano:
ned Feb 07, 2010 11:35 am |
 |
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-županija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/90793/Default.aspx
IRITACIJA
Ako bacite oko na članak u kojem hvarski arhitekt iznosi svoju ideju i viđenje Arsenala, Donova optužba kako ja i FFR iritiramo vlast još dodatno pojačava svjetla reflektora usmjerena na famoznu promotivnu brošuru i njenu prezentaciju na slijedećem GV.
Moram ovo podebljati:
"u emisiji niti Maja Duboković niti ja nismo iznosili svoj stav prema predloženom rješenju.
Koliko se sjećam, osim Nives Tomasović, nitko ni od gostiju nije bio isključiv prema brošuri već su se svi zalagali za konkurenciju ideja i rješenja od kojih bi se izabralo najbolje."
Dakle, skrenuta je pozornost na izostanak procedure koja je uobičajena za donošenje ovako ključnih odluka o visokovrijednim prostorima.
Nije li i ovaj članak u "Slobodnoj" potvrda loše pripreme ove odluke?
Zar je normalno da jedan hvarski arhitekt prezentira svoju ideju preko dnevnog tiska neposredno prije sjednice jer nije imao priliku to učiniti drugačije?
Zar je normalno da stručnjaci poput dr Kirigina moraju preko tiska i radio valova obrazlagati vlastita viđenja zato što ih prije toga nitko nije zvao i pitao?
Hmm...
Meni ova situacija baš i ne izgleda uredno.
Tim više što je prof. Markovina u emisiji rekao nešto što vam je možda promaklo.
Krajem 2009. dobio je i on, pored ostalih stručnjaka koji danas protestiraju, poziv za stručni skup ili okrugli stol u Hvaru koji je trebao dati neke odgovore što bi se to učinilo sa Arsenalom.
Koji je otkazan.
A znate zašto je otkazan?
Zbog opasnosti od svinjske gripe??!!??
Ovo mi je profesor kazao u razgovoru prije početka emisije:
"nazvali su me i rekli da se skup odgađa jer dvojica predviđenih učesnika imaju svinjsku gripu."
??
Koja dvojica??
No neka je i tako bilo, ali zašto se onda nije održao naknadno?
Pa nitko me ne može uvjeriti da još uvijek imamo opsadno stanje radi svinjske gripe??
I?
Neću više razvlačiti iako imam toga još.
Da ne iritiram gradske službe koje se nisu udostojale sudjelovati u emisiji i javnosti ponuditi odgovore na ova i još poneko pitanje.
Što bih mogao zaključiti iz ovoga?
Samo jedno.
Izgleda da sam optužen za iritantnost jedino zato da bi se opravdao nedolazak pred vrlo iziritiranu struku koja bi postavila puno daleko iritantnijih pitanja.
Pitanja koje ja, kao Majin suvoditelj u emisiji a ne kao gost, jednostavno nisam mogao postaviti držeći se pravila radijskog posla i novinarske objektivnosti. |
_________________ j.r. |
|
  |
 |
don
Napredni forumaš
Učlanjen: 13 May 2005
|
Poslano:
pon Feb 08, 2010 12:01 am |
 |
Molin te ne spominj mi M.Kataneca "hvarskog arhitektu" jer bi ti vrlo rado prezentirao sve njegove ideje i uratke i probleme koje je stvorio investitorima.
Ne zaborav da je i On oženi Nivesicu br.2!!!!A svi jako dobro znamo kako oni funkcioniraju! |
|
|
  |
 |
marin
Forumaš bez konkurencije
Učlanjen: 26 Mar 2005
|
Poslano:
pon Feb 08, 2010 8:38 am |
 |
| don napisa: |
Molin te ne spominj mi M.Kataneca "hvarskog arhitektu" jer bi ti vrlo rado prezentirao sve njegove ideje i uratke i probleme koje je stvorio investitorima.
Ne zaborav da je i On oženi Nivesicu br.2!!!!A svi jako dobro znamo kako oni funkcioniraju! |
Ca je ovo odgovor na ono gore?
Don bi ovo moga i boje.  |
_________________ lako je žvačot-ma,ni lako govorit |
|
  |
 |
Letera
Diplomirani forumaš
Učlanjen: 27 Feb 2009
|
Poslano:
čet Jun 03, 2010 5:59 pm |
 |
Je imo di za poslusot link sa zodnjega GV nasega veleucenih
vjecnika nasega velemista?
Vita jela, zelen bor, molim brzi ogovor  |
|
|
  |
 |
J. Rosso
Super forumaš

Učlanjen: 24 Mar 2005
|
Poslano:
čet Jun 03, 2010 6:14 pm |
 |
| Letera napisa: |
Je imo di za poslusot link sa zodnjega GV nasega veleucenih
vjecnika nasega velemista?
Vita jela, zelen bor, molim brzi ogovor  |
Hmm....
Mjesta na serveru FFR-a je ostalo vrlo malo a šteta je skidati neki arhivski materijal.
Sve što mogu je umoliti Igora Poštribula da iskemija nešto ali je u zadnje vrijeme lud ko kupus jer ima posla pa non-stop trči okolo.  |
_________________ j.r. |
|
  |
 |
poštribul
Super forumaš

Učlanjen: 05 Jan 2006
|
Poslano:
pet Jun 04, 2010 1:03 am |
 |
mjesta nema. iskemijat cemo. strpljenja molim  |
|
|
   |
 |
Letera
Diplomirani forumaš
Učlanjen: 27 Feb 2009
|
Poslano:
pet Jun 04, 2010 9:38 am |
 |
Fala, ni prisa, bitno je da je dobra volja tu...... |
|
|
  |
 |
pupo
Forumaš bez konkurencije

Učlanjen: 09 Mar 2005
|
Poslano:
sub Jun 05, 2010 4:46 pm |
 |
cujem da je sjednica bila vrlo zivahna.
i ja bi volio poslusati lamentiranja nasih vrlih gradskih vijecnika.
i to po mogucnosti bez rezanja. u cjelosti.
unaprijed zahvalan
obicni gradzanin. |
|
|
  |
 |
poštribul
Super forumaš

|
Poslano:
uto Jun 08, 2010 7:16 pm |
 |
|
   |
 |
poštribul
Super forumaš

|
Poslano:
uto Jun 08, 2010 7:25 pm |
 |
eh da i jedna najava...
usprkos i unatoc dobroj volji sacice nadobudnih hvar ce vrlo izgledno i vrlo skoro ostati bez PRVOG i JEDINOG HVARSKOG radija. na zalost jednih a radost drugih.
to je sve ca imon za rec i molin zlobne da megamix ne staviju u kontekst radija a kamo li forskega, jer osim imena sa foron nimo ama bas nikakove poveznice.
over & out |
|
|
   |
 |
MUP
Super forumaš

Učlanjen: 06 Mar 2006
|
Poslano:
uto Jun 08, 2010 8:15 pm |
 |
| poštribul napisa: |
eh da i jedna najava...
usprkos i unatoc dobroj volji sacice nadobudnih hvar ce vrlo izgledno i vrlo skoro ostati bez PRVOG i JEDINOG HVARSKOG radija. na zalost jednih a radost drugih.
to je sve ca imon za rec i molin zlobne da megamix ne staviju u kontekst radija a kamo li forskega, jer osim imena sa foron nimo ama bas nikakove poveznice.
over & out |
ZAR SE STVARNO VIŠE NEĆE ČUT
U SVAKI NAŠ DVOR
NEKA SE ČUJE RADIO FRI FOR |
_________________ Ja sam tu da uvodim red na Forumu.... |
|
  |
 |
poštribul
Super forumaš

|
Poslano:
sub Jun 26, 2010 1:26 am |
 |
....Peto, popravte FFR (osim ca slušote sjednice u fušu) ili ga pak dojte u prove ruke!!DSP će problem riješit u roku 24 sata , jer očito je da ste dibidus nesposobni s obzirom da programa nema već 10 dana.
Jadno! |
Provat ću ti ovo sročit riječnikom kojega ćeš kapit..
Parvo radio ni ofline zato ca odašiljać ni preseljen u drugi prostor na Fortici jer Grad ni iznajmi prostor kojega ni odlukom Gradskog vijeća dodjelilo FFR-u na korištenje za smještanje odašiljačke opreme. (ovin ne mislin ništa kontra Lorija).
Također, FFR je dobi reješenje kojin ga prisilno i u roku odmah selite iz prostora koji mu ni dodjeljen a naravno da je dobi kjuč od prostorija u koje ste odašiljač smistili. Isto tako, naravno, voditelj objekta ni reko da FFR kjuc neće dobit i da FFR imo pravo poć popravit ako co krepo. Naravno, ni voditeljev brat pročelnik nije obećo da će se kjuc dobit odma po preseljenju jer naravno uopće nimo smisla da se gore more poć cogod popravit.
Odašiljać ni preseli ovlašteni serviser a kabel nisu (po njegovin ricima) postavili (betunali) voditelj objekta i stanoviti Milenko. Isti oti kabel od linka sada ni u prekidu a isti oti voditelj objekta mi ni reka da on već nedo kopat fuge po Fortici. (NE MISLIN DA JE NAMJERNO OŠTEĆEN)
Jo o temu nison govori sa Gradonačelnikon koji isprid mene ni nazvo pročelnika, koji isto tako ni reka da stanoviti Milenko odma gre otkopat kabel kako bi se eventualno moglo otklonit kvar.
Od tega ni pasalo 8 don a kabel se otkopo. Tako da radio sad ustvari već lavuro.
Osim tega, u režiji ni zbog loše instalacije i prokišnjavanja došlo do kvara obe klime, zbog čega ni došlo do pregrijavanja microphone analog noda, tako da AXIA isto ustvari lavuro. Naravno da je to dil kojega uvoznik lageriro i naravno da se ne ceko do 45 don a i ne košto cca 30.000,00kn.
Oti iznos je naravno također nesporan i lako dostupan jer je Grad Hvar uploti predviđenih 15% od sredstava proračunom predviđenih za marketing a shodno , opet, odluci Gradskog vijeća iz 2009.. Također, privatni poduzetnici poput tebe su se pretrgli od oglašavanja tako da doista imaju i rezona očekivot promptnu reakciju.
Dalje, molin Vas DSP da pomognete FFR-u i da riješite problem u 24 ure jer dosle niste dosta pomogli. Vaš je angažman oko očuvanja PARVE radio postaje u Foru neupitan i bez Vos bi siguro sve skupa izgledalo puno, puuuuno gore i nebi se sačuvala radna mista 17-torice Foranih. Jer ipak Vi ne zagovorote i ne pomožete Forku Maju Zrnić koja pak ne lavuro za Megamix koji je programski svih godina postojanja djelovo za For i iz Fora . I da, oni lavuraju legalno a link za ST okle ne emitiraju progam ni MOBITEL a to naravno JE legalno pa shodno temu i imaju potrebene dozvole. A kjuc od Fortice ni cilu zimu kod Maje tako da jo kad moran cogodera popravit nemoran zvat Procelnika, koji se UVIK javije na mobitel, kako bi mi osigurali da dodjen do kjuca.
E, apropo FUŠA: Hvar TV ne postoji i nimo svoju kameru?
Dibidus nesposobni pozdrav ti šaljem.
MIR s TOBOM
p.s. u nastavku link sa zodnjon sjednicon http://ffr.hr/ffr/images/stories/audio/GV_22_drugi_dio_final.MP3
http://ffr.hr/ffr/index.php?option=com_content&view=article&id=15:snimke&catid=18:snimke-programa&Itemid=9 |
|
|
   |
 |
don
Napredni forumaš
Učlanjen: 13 May 2005
|
Poslano:
ned Jun 27, 2010 12:24 am |
 |
Ne kapin ca hoćeš sa ovin reč i ca dokaziješ.Jo jeson malo blesav, ali mi se pari da je ovi radio ilitiga FFR- privatni radio! Zar ne?
Njegov vlasnik je gosp.Brajović (ako je to točno?)!Već stvarno i to neznon.
Neznon koja bi tvoja uloga trebala biti u svemu tome, ali smatram da je isključivo vlasnik radija, jedini i odgovorni krivac za nastalu situaciju, koja je za reć pravo i od samog početka rada radija i izgledala tako!
Suvišno je sada, tražiti krivce u Jugotu,Milenkotu, Jozi i sl.
Tvoj ondašnji gazda, je izabrao prostor u ex Dalmi(Dela), gdje se ni u kojem slučaju nije mogla dobiti dozvola za rad a On je dobio, gdje su uvijeti rada nenormalni, gdje Vam djelatnici doslovno ulaze u studio riskirajući vlastiti život...itd. a, u samom početku razrade ideje i pomoći oko osnivanja radija bile su sasvim druge ideje?!
No bahatluk i ondašnje sponzorstvo SH i CO su napravile upravo ovo što danas imamo.
Upravo zbog toga se veći dio privatnih tvrtki nikad nije priključio tome jer jednostavno tu sebe ne vidi.Dokaz tome je i ono što "danas" slušamo na FFR-u, dozvoljavanje raznih "političkih igrokaza" .
ps. Da son iti slušot laprdanje sa sjednica GV onda bi bi vijećnik, a u protivnom mola ti link Zoki,Bokanu i sl. Mene to jednostavno ne interesiro. |
|
|
  |
 |
MUP
Super forumaš

Učlanjen: 06 Mar 2006
|
Poslano:
ned Jun 27, 2010 6:46 am |
 |
Ne kapin ca hoćeš sa ovin reč i ca dokaziješ.Jo jeson malo blesav, ali mi se pari da je ovi radio ilitiga FFR- privatni radio! Zar ne?
Njegov vlasnik je gosp.Brajović (ako je to točno?)!Već stvarno i to neznon.
Neznon koja bi tvoja uloga trebala biti u svemu tome, ali smatram da je isključivo vlasnik radija, jedini i odgovorni krivac za nastalu situaciju, koja je za reć pravo i od samog početka rada radija i izgledala tako!
Suvišno je sada, tražiti krivce u Jugotu,Milenkotu, Jozi i sl.
Tvoj ondašnji gazda, je izabrao prostor u ex Dalmi(Dela), gdje se ni u kojem slučaju nije mogla dobiti dozvola za rad a On je dobio, gdje su uvijeti rada nenormalni, gdje Vam djelatnici doslovno ulaze u studio riskirajući vlastiti život...itd. a, u samom početku razrade ideje i pomoći oko osnivanja radija bile su sasvim druge ideje?!
No bahatluk i ondašnje sponzorstvo SH i CO su napravile upravo ovo što danas imamo.
Upravo zbog toga se veći dio privatnih tvrtki nikad nije priključio tome jer jednostavno tu sebe ne vidi.Dokaz tome je i ono što "danas" slušamo na FFR-u, dozvoljavanje raznih "političkih igrokaza" .
ps. Da son iti slušot laprdanje sa sjednica GV onda bi bi vijećnik, a u protivnom mola ti link Zoki,Bokanu i sl. Mene to jednostavno ne interesiro. |
ffr je orco u mini obliku |
_________________ Ja sam tu da uvodim red na Forumu.... |
|
  |
 |
poštribul
Super forumaš

|
Poslano:
ned Jun 27, 2010 7:14 pm |
 |
Očtio opeta nison bi jasan... a baš son se potrudi da ti napišen jezikon kojega kapiš. U NEGACIJI.
Provat ću ponovo, zodnji put, ovi put slovo po slovo možda se lašnje snojdeš.
Za očekivat je bilo da ćeš izvokuvot iz konteksta, da ćeš priskocit ca ti ne pjaži ... ali da "dibidus" nisi ili nećeš kapit, stvarno je too much, čak i za tebe.
Redom:
| Ne kapin ca hoćeš sa ovin reč i ca dokaziješ.Jo jeson malo blesav, ali mi se pari da je ovi radio ilitiga FFR- privatni radio! Zar ne? |
Ovon si rečenicon već izlizo tastaturu jer je ponovojoš odkad je FFR pusti parvi zvuk u eter. Ipak, dužan son ti epeta objasnit. Privatni ili ne privatni, postoje ODREĐENE obaveze koje grad ne ispunjava.
... a dokazijen da se DSP itekako angažiro oko egzistencije radija, puno veće od spomenutih 24 ure. Hvala!
| Njegov vlasnik je gosp.Brajović (ako je to točno?)!Već stvarno i to neznon. |
A je znos ca je to selektivno pamćenje?
| Neznon koja bi tvoja uloga trebala biti u svemu tome, ali smatram da je isključivo vlasnik radija, jedini i odgovorni krivac za nastaalu situaciju, koja je za reć pravo i od samog početka rada radija i izgledala tako! |
Moja je "dibidus nesposobna" uloga u temu da usprkos odlasku sa radija i daje jedino jo, nažalost, mogu coogodera provat tehnički riješit u slučaju kvara. Naravno ako mi "vlasnici" prostora omoguće pristup opremi.
Vlasnici su pod navodnicima zato ca se ponošaju kako da je Fortica njihova privatna prčija a ne gradsko dobro čije je korištenje FFR-u zagarantiralo gradsko vijeće. To ca ti ne priznaješ njegov legitimitet je valjda opet problem tvojega selektivnog pamćenja.
Vlasnik radija je APSOLUTNO nebitan u kontekstu o kojemu jo govorin. Ako opet moran crtat, govorim o radnim mjestima (17) i o programu koji je u potpunosti orjentiran foru.... ca nos opeta dovodi do moje uloge... skužat ćeš me ako son pinku osjetliv na FFR, ipak son tamo ostavi dvo godišća života u viri da FOR to merito. Očito son se zajebo je ti i slični stvarno i meritote Megamix i Maju. To je kvaliteta i zvuka i sadržaja koju morete kapit a puhonje u guzicu von siguro gre u prilog.
| Suvišno je sada, tražiti krivce u Jugotu,Milenkotu, Jozi i sl. |
Ne pado mi napamet u njima iskat krivce. Epeta nisi pažljivo šti ca piše. Jugo mi je osobno vrlo simpatičan i još od vrimena kad smo lavulari u Alohu sa njin imon dobar odnos. Dapače, naglasi son da ni on ni Milenko nisu odgovorni za prekid kabela.
Joza, to je drugi por postolih. Gradski službenik kojega ploćomo ti jo i ostali privatnici, građani ... bi barenko tuko bit toliko prisojan da se jedon put u pet godišć jovi na telefon osim onda kad je njemu cogod potriba.
| Tvoj ondašnji gazda, je izabrao prostor u ex Dalmi(Dela), gdje se ni u kojem slučaju nije mogla dobiti dozvola za rad a On je dobio, gdje su uvijeti rada nenormalni, gdje Vam djelatnici doslovno ulaze u studio riskirajući vlastiti život...itd. a, u samom početku razrade ideje i pomoći oko osnivanja radija bile su sasvim druge ideje?! |
Parvo, gazda podrazumijeva gazdinstvo, to bi onda podrazumijevalo da smo jo i ostali konji krave i ostale domaće životinje.
Prostor Dele, hm, piton se zoc? Je se spominješ priče o prostorijama teritorjalne odbrane? Zdravko? Hvala DSP!
Pristup, imoš prov, kriv je Jovica iako je Dela to obećo uredit kako je i pisalo u ugovoru.
| No bahatluk i ondašnje sponzorstvo SH i CO su napravile upravo ovo što danas imamo. |
Ako je bahatluk prihvaćanje sponzorstva SH, imoš prov. CO, ko je to?
Obziron da imoš slabo pamćenje podsjetit ću te da SH osim reklame ni u jednom trenutku ni imo nikakov zahtjev ni upliv u programsko opredjeljenje FFR-a. To son veće putih obrazloži, ne potež me za jazik.
| Upravo zbog toga se veći dio privatnih tvrtki nikad nije priključio tome jer jednostavno tu sebe ne vidi.... |
Da složen se. Pogotovo zato ca se sva oprema (osim AXIE - AVC zargeb) kupila u Antoane, Karbona, Stife, Dobra Rješenja ... Hoćeš račune? A partije za godišće i dvo godišća... vino spiza ... di je FFR to kupi?
Dokaz tome je i ono što "danas" slušamo na FFR-u, dozvoljavanje raznih "političkih igrokaza" .
Za političke igrokaze son duboko zahvalan tebi, vjećnicima bez iznimke i "političarima" sve bojeg non Fora. Mi somo prenosimo ono ca vi proizvedete na vjeću i okolici.
Bilo kako bilo fola, ti ca slušoš FFR sva ova godišća, bez tebe i sličnih nebi bili ovako slušoni.
Stay tuned. ... mir s tobom don kaćunko naš lipi dobri i pošteni |
|
|
   |
 |
|
|
|
Sljedeća tema ...
... Prethodna tema
Ne možete otvarati nove teme Ne možete odgovarati na teme Ne možete uređivati svoje poruke Ne možete brisati svoje poruke Ne možete glasati u anketama
|